Strækmærker, pigmentering og ar

Hvordan virker DermaRoller?
Gennem behandlingen skabes bitte små perforeringer i huden, hvoraf hovedparten åbner dine porer midlertidigt. Dette opfattes af kroppen som skader, som stimulerer frigivelsen af vækstfaktorer, der udløser produktion af kollagen og elastin. Kroppen reagerer på skaden ved at indlede en helingsproces. Ved gentagne gange at lave små punkteringer i huden, opfordres kroppen til at blive ved med at hele huden indtil opgaven er løst.

billede-2-1
Din krop antager normalt, at ar, strækmærker og rynker er OK, men med den milde påvirkning hver 3-4 uge forårsaget af behandlingen, bliver kroppen “lokket” til at fortsætte helingsprocessen indtil huden er helet. Denne proces med at forny huden fortsætter i flere måneder efter hver DermaRollerbehandling, men du vil kunne se mærkbare resultater allerede efter en uge.

Din hud fornyer naturligt sig selv hver 40. dag, så med denne stimulering sker der en acceleration af celledelingen. Micro-needling terapi (som det også kaldes) med DermaRoller kan udføres sikkert på alle typer af hud og alle hudfarver. Ved andre former for behandlinger er man ofte er nødt til at undgå følsomme områder, såsom øjenområder, hals og håndrygge, men DermaRoller kan anvendes på alle disse områder.

billede-3
Hvis du har nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe og vejlede dig i behandling til en smuk og ung hud.

dermaroller-pic-1
dermaroller-pic-2
dermaroller-pic-3
dermaroller-pic-5
dermaroller-pic-8
billede-5_small