RF Micro-needling – en innovativ behandling

RF Micro-needling er en minimalt invasiv behandlingsmetode, der resulterer i en synlig forbedring af de ydre og indre lag af huden og derfor virker foryngende. Med denne behandling øges produktionen af kollagen og elastin, da vævet bliver stimuleret gennem ekstremt tynde nåle. De små nåle perforerer huden i en nøjagtigt defineret dybde og giver impulser som motiverer proteinet i huden til af forøges. Fordelen ved denne behandling er, at huden forynges yderligere de næste 3 måneder og efterlader huden sundere, strammere og yngre. RF Micro-needling er ikke kun effektiv mod træt, slap og tør hud, men også mod tendenser til rynkedannelse, forstørrede porer, uelastisk hud eller ar. Også ar efter acne og strækmærker reagerer godt på RF Micro-needling behandlingen.

Før og efter

Før og efter

Det er ikke kun ansigtet man kan behandle, men også på andre dele af kroppen kan MicroNeedling behandlingen anvendes, og sikre en forbedring af hudens tilstand. De små nåle perforerer huden uden at efterlade synlige spor på overfladen. Umiddelbart efter behandlingen begynder huden at regenerere og skabe kollagen og elastin. Den mængde energi der frigives i løbet af processen og puls-varigheden kan justeres og derved booste resultatet.

RF Micro-needling behandlingen kan selvfølgelig anvendes på flere forskellige steder på kroppen, som problemer med ar, slap hud og strækmærker.

Før og efter

Før og efter

Det endelige resultat kan først ses et par uger eller måneder efter behandlingen, da behandlingen stimulerer vævet som derved gendannes over en længere periode. Kroppens egne naturlige reparationsprocesser regenerer kollagenet og dermed bliver vævet gendannet.

Før og efter

Før og efter

Efter behandlingen
Efter en behandling med Micro-needling kan du forvente en let rødmen af huden på samme dag og et par dage efter. Der kan også forekomme lette hævelser, men de vil aftage i løbet af 24-48 timer. Små blodansamlinger kan også opstå, da huden bliver let perforeret.
Behandlingen med Micro-needling er med lav risiko og meget veltolereret. For en kort periode kan hævelse og rødme forekomme.
Vejl. pris: kr. 3.500 pr. behandling