Permanent hårfjerning til mænd

Vi er specialister i hårfjerning til mænd – både områder som f.eks. ryg, bryst og mave samt balder og de mere intime områder heromkring.

Uønsket hårvækst er et stort problem for mange mennesker. Diode pulserende lys er specielt designet for fjernelse af uønsket hårvækst. Den blev udviklet i samarbejde med Harvard University USA og er den første diode puls som blev godkendt til hårfjerning af den amerikanske myndighed.

Diode lyspuls har gennemgået multiple test der viser, at den har dokumenteret effekt, og den regnes i dag for at være den mest effektive og anerkendte behandling for permanent hårfjerning. Det infrarøde diode pulslys absorberes i hårsækken som derefter bliver permanent beskadiget. Grundet det specialdesignede mundstykke, der nedkøler diodepulsen til -5 grader, er behandling næsten smertefri.

Der findes ingen metode som fjerner alt uønsket hårvækst på kun én behandling da hår har en 3-fases livs-cyklus og det er kun en af disse faser som er tilgængelig for behandlingen. På grund af hårets forskellige vækstfaser er det nødvendig med flere behandlinger med 5-6 uges mellemrum. Det er vanskeligt at afgøre, hvor mange behandlinger der kræves, men du bør regne med 3-6 behandlinger, alt efter hvor kraftig din hårvækst er.

Før behandlingen skal du vide, at du ikke må være ny-barberet eller behandlet med voks. Du må heller ikke have været i solen eller solarium og selvbrunercreme er også bandlyst.

Du kan selv vælge om behandleren skal være en mandlig eller kvindelig sygeplejerske.
Vi tilbyder permanent hårfjerning fra 600 kr. Book en gratis konsultation – ring i dag på 9638 5544.

Download samtykkeerklæring

intim1