Nouveau Visage

Nouveau Visage med stamcellebehandling – kun hos BestAge
Nouveau Visage er en teknik, der bruges til at opstramme og forynge huden i ansigtet eller på kroppen. Nouveau Visage er en enkel behandling, stort set uden bivirkninger. Den bruges på flere områder, først og fremmest i ansigtet, men også andre steder på kroppen. De mest populære behandlingsområder er panden, omkring øjnene, kinder, nasolabialrynke, hage, kæbelinje, hals, mave, lår og bagdel.

Sådan fungerer Nouveau Visage
Nouveau Visage-behandlingen består af radiobølger. Teknikken blev opfundet ved at kombinere dyb opvarmning med nedkølning af hudens øverste lag. I dag findes der flere forskellige metoder for hudopstramning ved hjælp af radiobølger. Når de sendes ud og når en dybde på 1-2 mm inde i huden, omdannes de til varme. Den stigende varme skaber en kontrolleret “skade” i huden. Kroppens naturlige helingsproces reagerer på “skaden” ved at genopbygge en ny kollagen-struktur, der fylder og opstrammer huden.

Under kontrollerede forhold opvarmer man huden med radiobølgerne, som derved påvirker proteincellerne. Vores underhud (også kaldet dermis) består hovedsageligt af et protein, kendt som kollagen. Når vi ældes brydes kollagenet ned hurtigere end det genopbygges. Den aftagende kollagetæthed i underhuden resulterer i rynker og slaphed, men ved behandling med Nouveau Visage kan kollagetætheden genoprettes og derved får du en glattere og yngre hud.

Hvor lang tid tager en Nouveau Visage behandling?
En Nouveau Visage-behandling tager ca. 1-2 timer at gennemføre. Bortset fra en midlertidig rødmen er bivirkninger meget sjældne og i de tilfælde de forekommer, meget kortvarige. Behandlingen indledes med at huden i de aktuelle områder markeres. Hver markering gives en til flere pulser fra Nouveau Visage-mundstykket. Hver puls varer i 2-7 sekunder.

For at behandle hele ansigtet bruges der ca. 300-400 Nouveau Visage-pulseringer. Antallet varierer alt efter hvilket område der skal behandles. Når pulsen sendes gennem mundstykket, føles det først koldt og derefter føles det mærkbart varmt. Behandleren justerer styrken i hver puls. Behandlingen skal mærkes, men må ikke gøre ondt. Efter behandlingen opstår der ofte rødme og en vis opsvulmning, men den aftager efter nogle få dage. Du kan opleve at huden brænder lidt, men det gør ikke ondt. Umiddelbart efter behandlingen kan du vende tilbage til dine daglige aktiviteter som arbejde og træning osv., ligesom du også kan lægge make-up umiddelbart efter behandlingen.

Hvilke resultater kan jeg forvente mig af en Nouveau Visage behandling?
Nouveau Visage udføres oftest som en engangsbehandling, men kan gentages for forstærket effekt. Behandlingsresultatet ses delvist direkte efter behandlingen, men tiltager over tid i op til 6 måneder. Resultatet er altid individuelt, men Nouveau Visage passer bedst til patienter mellem 30 år og 60 år med en vis hudslaphed. Det er vigtigt at være sig bevidst om, at det ved ansigtsbehandlinger handler om opstramnings-effekter i millimeter i forhold til f.eks. et kirurgisk ansigtsløft, hvor det drejer sig om centimeter. Ved behandling af f.eks. mave, hofter, lår eller arme kan betydelig større opstramning opnås. Nouveau Visage kan heller ikke i disse tilfælde erstatte plastikkirurgiske indgreb som arm,- lår,- eller maveplastik. Resultaterne som opnås ved Nouveau Visage er “permanente”, forstået på den måde at de ”skruer tiden tilbage” et antal år. Aldringen fortsætter dog derefter fra det nye og forbedrede udgangspunkt.

IMG_3482IMG_3483
Priser for Nouveau Visage
Priserne for en Nouveau Visage behandling er fra 8.000 kr.

Avanceret rynkebehandling
Ring og book en gratis konsultation og hør mere om dine muligheder.