Hvide tænder

Få et smukt smil ved hjælp af ultraviolet lys
uv-tandblegning-1

Få et blændende smil på mindre end en time
Hvem vil ikke gerne sende et blændende hvidt smil til dem, man møder på sin vej? Mange mennesker har misfarvede eller gule tænder og det lider deres udseende under – så hvorfor ikke gøre noget ved det? Hvis tiden er et problem, og det er det eneste der stopper dig fra at få hvidere tænder, er det ikke en undskyldning længere – hos os tager det under en time, og så har et nyt, frisk og blændende smil.

Sådan virker det ultraviolette lys
Det blå lys er ultraviolet lys (UV) som i kombination med vores patenterede gel fjerner pletter og misfarvninger på dine tænder på mindre end en time. Geleen indeholder ikke brintoverilte.
Behandlingen er smertefri og resultatet ses med det samme. Hvis du går til tandlægen for at få dine tænder bleget, er det en længerevarende proces: Først vil tandlægen tage et aftryk af dine tænder, derefter skabe en skinne, fylde skinnen med en gel og starte behandlingsprocessen. Du skal herefter selv udføre samme behandling hjemme over de næste 2-3 uger. Hos BestAge har vi fjernet den tidskrævende proces, og vi kan gøre dit smil lysende smukt på bare en time. Dine tænder vil være hvide umiddelbart efter behandlingen.

En af de vigtigste egenskaber ved UV-lys er at det accelererer visse kemiske reaktioner. Den der aktiveres i dine tænder under en behandling er ingen undtagelse, og UV-lyset spiller en væsentlig rolle for vores rigtig gode resultater.
teeth3-300x195

Er der nogen risici?
Der er ingen risiko ved behandlingen. Brugen af UV-lys til at gøre tænderne hvide er en velafprøvet procedure, som de fleste tandlæger i udlandet bruger i dag for at spare tid. UV-lys er helt uskadeligt for tænderne.

Du er altid velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak, og for at høre om dine muligheder for den helt rigtige behandling.