Fjernelse af tatovering med diode/laser lyspuls

Fjernelse-af-tatovering-sorenFå fjernet dine tatoveringer eller få lavet en cover-up tatovering.

Få fjernet din tatovering
Hvis du har en tatovering, du fortryder, og som du gerne vil af med, kan vi hjælpe dig. Vores unikke diode/laserbehandling fjerner alle farver og streger, og risikoen for ardannelse og pigmentforandringerne er minimale.

Med diode/laserbehandlingen spalter man farvepartiklerne, hvorefter de føres til vores lymfesystem og bliver nedbrudt.

Antallet af behandlinger afhænger af hvor gammel tatoveringen er, hvilken farver tatoveringen har og hvilken tatoveringsteknik den er lavet med. Farvetatoveringer kan være svære at få helt væk. Ved hvidlige farver kan man risikere at denne toner blåligt op, hvorimod sorte og røde farver er lettere at fjerne. Man kan dog aldrig garantere, at en tatovering forsvinder helt.

Permanente make-up tatoveringer er nemmere at fjerne grundet farven og tatoveringsteknikken.

Diode/laserbehandlingen kan bruges på alle hudtyper, og risikoen for ardannelse og pigmentforandringer er minimal. Antallet af behandlinger ligger typisk på omkring 4-12 stykker, afhængig af tatoveringens størrelse og farvesammensætning.

Sådan forgår behandlingen
Hos BestAge får du altid en samtale med os inden behandlingen, hvor du får al den nødvendige information om hvad du kan forvente af netop din tatovering. Vi laver en journal og tage billeder af din tatovering, så vi hele tiden kan holde øje med forløbet af behandlingen.

Før hver behandling tager vi billeder og ser, hvordan det er gået efter sidste behandling. Vi desinficerer området, og du får naturligvis beskyttelsesbriller på for at skåne øjnene for det skarpe lys og så starter vi behandlingen. Du kan påføre en bedøvende creme (Emla-creme) 1 time før behandlingen for at tage den værste smerte. Du kan købe cremen på apoteket.

At få fjernet eller “overskrevet” en tatovering føles på samme måde som at få den lavet. Efter behandlingen vil området blive pakket ind for at beskytte det. Du vil føle en varme og let brændende fornemmelse efterfølgende.

Det er erfarne behandlere som udfører tatoveringsfjernelsen, og de vil guide dig trygt gennem hele forløbet.

Efter behandlingen
I ca. den første uge efter behandlingen kan det behandlede område være hævet og det kan føles som en sårskorpe. Vi anbefaler at du smører godt med fugtgivende creme på området for at beskytte huden, da den kan bliver tør og sensitiv efter behandlingen. Cremen kan købes i klinikken. Det tager ca. 4 uger før huden er helet helt op igen. Derfor anbefaler vi at der går ca. 6 uger imellem behandlingerne.

Er der nogen risici?
Behandlingen kan i sjældne tilfælde give ardannelse. Man kan risikere at få en hypopigmentering (afblegning) i takt med at tatoveringen fjernes, men denne hypopigmentering kan i nogle tilfælde bedres med tiden når huden bliver udsat for sollys. Dette kan dog tage op til 12-18 måneder efter behandlingens afslutning.

Vi tilbyder naturligvis en gratis, uforpligtende konsultation, hvor du kan høre om dine muligheder for at få fjernet din tatovering. Kontakt os på telefon 9638 5544 eller skriv til os på aalborg@bestage.dk. Bemærk, at fjernelse af tatoveringer kun tilbydes i klinikken i Aalborg.

 

image003

Pris på fjernelse af tatovering:
Størrelse af tatovering: 3×3 cm: 500 kr. Tillæg på 100 til 200 kr. ved farvetatovering
Størrelse af tatovering: 5×5 cm: 600 kr. Tillæg på 100 til 200 kr. ved farvetatovering
Størrelse af tatovering: 8×8 cm: 800 kr. Tillæg på 100 til 200 kr. ved farvetatovering

Ovenstående priser er vejledende. Bestil en gratis konsultation for vurdering af din tatovering.