X-Turbo fedtreduktion

Slip af med “kærlighedshåndtagene” – smelt fedtet væk
X-Turbo fedtreduktion er en ikke-kirurgisk fedtreduktionsbehandling, der reducerer genstridige lommer af fedt, såsom topmave, “kærlighedshåndtag” og dobbelthager. Behandlingen reducerer effektivt de områder af fedt, der ellers er upåvirkelig over for kost eller motion med færre bivirkninger end de traditionelle behandlinger, såsom fedtsugning. Behandlingen bruger en pulserende varme, der effektivt nedbryder uønsket fedt på kroppen, og derefter fortsætter kroppen med at forbrænde det smeltede fedt. Gennem behandlingen kan du få en mere harmonisk kropsform på kort tid, uden blå mærker og hævelser som ellers ofte ses efter traditionelle fedtsugningsbehandlinger.

Umiddelbart efter behandlingen vil du bemærke en reducering af fedtet og din hud vil føles strammere. Det endelige resultat ses gradvist over et antal uger, idet din krop fortsætter med at nedbryde og naturligt skille sig af med det smeltede fedt. Denne behandling er det oplagte alternativ til en decideret fedtsugning, da X-Turbo fedtreduktionsbehandlingen er ikke-kirurgisk, og dermed en sikker og ikke-invasiv måde at reducere uønsket kropsfedt på. X-Turbo nedbryder fedtceller og opstrammer huden – noget som en traditionel fedtsugningsbehandling ikke kan gøre.

Sådan foregår en X-Turbo behandling
Du får påsat en antal diodeholdere afhængigt af området, der skal behandles. Disse holdere er tilsluttet X-TF-maskinen, der via en indbygget computer gør pulseringen mere jævn og alsidig. Undervejs vil du føle en let varme, der på ingen måde er ubehagelig eller smertefuld. Behandlingen kan udføres på lokale områder eller på hele kroppen og kan også suppleres med lufttryks-massage. Den opstrammende effekt opnås ved at stimulere kollagenet i huden. Dette kollagen boost varer i flere måneder og resulterer i at huden bliver stadigt strammere, glattere og yngre af udseende. Du behøver ikke bedøvelse, da behandlingen er ikke-kirurgisk, og i modsætning til den traditionelle fedtsugningsmetode, er der ingen efterfølgende smerter, og du kan derfor gå direkte tilbage til arbejdet eller hverdagens andre gøremål uden problemer eller bivirkninger. En behandling varer 30-45 minutter.

Derfor skal du vælge en X-Turbo behandling
Hvis du er generet af ekstra fedt på f.eks. hofterne, lårene og maven og/eller har topmave, “kærlighedshåndtag” eller dobbelthager, er behandlingen ideel for dig, da vi kan behandle de fleste områder af kroppen. Vi anbefaler minimum 5 behandlinger for mænd og 6-8 behandlinger for kvinder, alt efter hvor modtagelig dine fedtdepoter er for behandlingen. X-Turbobehandlingen kan anvendes på flere forskellige områder af kroppen, alt efter hvad du har behov for at få behandlet; F.eks. kan overarmene blot kræve en opstramning, hvorimod hofter og mave kan have behov for ekstra fedtreduktion.

X-Turbo behandlingen er et team work
X-Turbo er baseret på et team work mellem klienten og behandler og virker derfor bedst med maksimal resultat, hvis klienten i behandlingsforløbet nedsætter sit kalorieindtag og forhøjer sit aktivitetsniveau gennem f.eks. træning.
Da vi ikke kan kontrollere, hvad klienten spiser og motionerer mellem behandlingerne, vil der ikke forekomme tilbagebetaling hvis det aftalte fedttab ikke er opnået. Vi skal gøre opmærksom på, at X-Turbo fedtreducering er ikke en decideret behandling til vægttab, og er derfor ikke egnet til mennesker der er betydeligt overvægtige. Behandlingen er ideel, hvis du har mindre, lokale områder af stædige fedtdepoter, du gerne vil slippe af med.

Du vil selvfølgelig blive tilbudt en gratis konsultation før behandlingen, og hvis du skulle have spørgsmål som ikke er besvaret her, er du velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefonisk.

Før og efter

Før og efter

Før og efter

Før og efter

Før og efter

Før og efter

Før og efter

Før og efter