Diamant peel

Ny og glattere hud med Diamant peel
Diamant peel sliber overhuden og en del af læderhuden væk med en slags slibemaskine. Kroppen danner derefter ny og glattere hud.

Sådan fungerer det
Diamant peel blev udviklet i Europa for over 15 år siden, og er i dag den hyppigst anvendte ikke-kirurgiske kosmetiske behandlingsmetode i USA. Den foryngende virkning på huden tiltaler årligt millioner af mennesker i hele verden.

diamondpeelMed Diamant peel eksfolierer du hudens yderste lag for døde hudceller. Ved hjælp af en let polerende proces og vakuumbehandling løftes den underliggende hud og det resulterer i en jævnere, friskere og mere strålende hud.

Hvilke fordele er der?
Ud over en smukkere, yngre og mere strålende hud bidrager Diamant peel til at udjævne hudens farvenuancer og stimulere blodcirkulationen. Behandlingen er hurtig, let og helt smertefri. Peelingen føles nærmest som en form for massage, og er en afslappende oplevelse, som du vil nyde. Du bør kunne se et resultat allerede efter første behandling, og med regelmæssige behandlinger kan du glæde dig over en ny og strålende hud.

Selve behandlingen og bagefter
Nogle patienter mærker ingenting, mens andre beskriver alt fra en kilden til en prikkende følelse i huden. Det er ikke nødvendigt at bruge bedøvelse, da behandlingen ikke er smertefuld. Diamant peel vil give en rødmen af huden på det behandlede sted et lille stykke tid efter, men den går hurtigt væk. Der er ikke risici ved en behandling med Diamant peel, da det kun er overhuden, der berøres. Efter behandlingen vil huden være let rød og efter et par dage kan huden skalle af. Begge dele er en fuldstændig normal del af den proces, der er med til at forny din hud.

En behandling varer ca. 30 min.