carbon-behandlingCarbon Laser Peeling

Få en ung, fast hud med masser af glød
Hos BestAge International kan du nu få den effektive Carbon Laser Peeling behandling, der er en banebrydende ny måde at pleje og forskønne din hud på. Det er en sikker og skånsom metode til foryngelse din hud, helt uden drastiske eller kirurgiske indgreb. 

Din hud bliver øjeblikkeligt mere glat og frisk at se på allerede efter første behandling. Du vil opleve, at åbne porer reduceres og din huds olieproduktion formindskes, ligesom din huds urenheder vil formindskes og farven vil blive mere jævn.

Har du brug for at give din hud et boost – måske til en særlig anledning, vil behandlingen få huden til at stråle og se ekstra godt ud. Og hvem har ikke lyst til det?

Sådan fungerer behandlingen
Carbon Laser Peeling er et tyndt lag kul i en fin, flydende form, som bliver aktiveret af strålerne fra en laser. Kullet forøger hudens produktion af bindevæv, imens carbon partiklerne eksfolierer huden og renser porerne. Carbon cremen består af 100 % naturprodukter med bl.a. mudder fra vulkansten.

Carbon Laser Peeling føles varmt og en smule stikkende, men er ikke smertefuldt. Det efterlader huden frisk, klar og glødende. Når de små kulpartikler rammes af laseren vil du kunne høre nogle kliklyde, som kommer når lyset fra laseren absorberer kulpartiklerne.

Vi er alle forskellige og derfor er det ikke muligt at forudsige præcist, hvor mange behandlinger du får brug for. Som udgangspunkt skal du regne med 4 – 6 behandlinger for at opnå det ideelle resultat, med alt fra en uge til en måneds interval. Ved din første konsultation vil vi rådgive dig om det anbefalede antal behandlinger, der kræves.

Hos BestAge International er du altid i sikre hænder. Her er personalet specialiseret i ikke-kirurgiske behandlinger, og du kan trygt aflægge klinikken et besøg. Her er du garanteret optimale resultater og en professionel vejledning.

Pris pr. behandling: 1.299 kr.